| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
SanyiTD kezdő fórumozó

Csatlakozott: 2010.05.10. Hétfő 20:21 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Nyirád
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 09:34 Hozzászólás témája: SanyiTD /Punto 1.7TD/ |
|
|
Az én történetem is úgy kezdődik,mint sokan másé!
Megszereztem a jogosítványt,és mivel nem szerettem volna leharcolni(sosem volt célom) apám 9éves daewooját(55.000km)ezért olcsó,jól fennttartható autó után néztem!
Meg is vettem ezt a puntót pontom pénzért 2010.januárjában,azt hozzá kell tenni,hogy ...hát... szét volt hullva...!Külsőre,ami igazából nem érdekelt,úgy mentem oda : "a motorja legyen jó" . Nos motorral semmi gond sincs,igazából ismerősé is volt az autó,külsőre nem vigyáztak rá,belement egy terepjáró,stb stb,de én Karosszériás tanulóként is már láttam,hogy ebből akár lehet is valami!
Minden csak pénz,és idő kérdése!
Ahogy hazahoztam a vasat másik nap már csiszolóvászon "karmolta" a koránt sem tökéletes fényezést(Most sem az )
Teltek múltak a hónapok,csiszolás,csiszolás,csiszolás,gittelés,csiszolás...!
Tudjátok hogy megy ez,nem?
Míg végül megkapta a színt,a szpoilereket,hifit,stb...
Ez a munkasorozat 3hónapot vett igénybe!
Itt szeretnék köszönetet mondani Hofi barátomnak,és Magamnak( )...ketten vittük véghez ezt a projectet,ami persze még nem végleges,most az eleje lessz átfaragva,sokan megbotránkoztak a sárvédőkön,illetve motorháztetőn,mit mondjak,nekem sem a szívem csücskei,éppen ezért távoznak is az autómról!
Készítettem egy képösszeállítást,itt meg lehet tekinteni a munkafolyamatot!
http://www.youtube.com/watch?v=e3fsC80eOi8 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SanyiTD kezdő fórumozó

Csatlakozott: 2010.05.10. Hétfő 20:21 Hozzászólások: 88 Tartózkodási hely: Nyirád
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 09:40 Hozzászólás témája: Re: SanyiTD /Punto 1.7TD/ |
|
|
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lacc senior fórumozó

Csatlakozott: 2008.06.29. Vasárnap 20:40 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Orosháza
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 11:07 Hozzászólás témája: |
|
|
sok örömöt az autóhoz.....és üdv itt!....igaz nem gt-d van de van itt más is akinek még?! vagy már?! nem az van..... _________________ Szeretném kérni a Neoton
Familiától a „220 felett” című számot. Küldeném a svájci frank hiteleseknek, és mindenkinek, aki szereti.
NINCS HANGOM,DE LEGALÁBB ÉN VAGYOK A NAGYFERÓ!!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kranked törzsvendég

|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Az egyéb autóba biztos át leszel rakva, de ez nem negatívum!
Láttam az előző életét az autónak, örülök, hogy rendberaktad, és folytatod a gyári állapot felé tekintő utat! Nem tudom, mi járt az előző tulaj fejében, mikor ezt "megalkotta", de nem nem is akarom tudni!
 _________________ MegaSquirt2 V3.03s www.MSEFI.com
.. eladó cuccaim .. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sens törzsvendég

Csatlakozott: 2008.09.15. Hétfő 11:42 Hozzászólások: 569 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 11:47 Hozzászólás témája: |
|
|
üdv.
mondjuk jobban jártál volna ha festés előtt cseréled ki az elemeket
de jobb később mint soha |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SanyiTD kezdő fórumozó

|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 12:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| sens írta: | üdv.
Hát ja,de nemgond  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csmisi senior fórumozó

Csatlakozott: 2009.05.28. Csütörtök 13:10 Hozzászólások: 383 Tartózkodási hely: Jászkisér
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| SanyiTD írta: | | sens írta: | üdv.
Hát ja,de nemgond  |
A lényeg hogy megjött az eszed Sok sikert hozzá, gyári sárvédővel és géptetővel mutatós darab lesz! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SanyiTD kezdő fórumozó

|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| csmisi írta: | | SanyiTD írta: | | sens írta: | üdv.
Hát ja,de nemgond  |
A lényeg hogy megjött az eszed Sok sikert hozzá, gyári sárvédővel és géptetővel mutatós darab lesz! |
Eszem eddig is volt,csak lóvém nem volt új cuccokra,meg nem is akartam vele annyit görcsölni,de most megteszem!
Neked meg sok sikert a projectben!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csmisi senior fórumozó

Csatlakozott: 2009.05.28. Csütörtök 13:10 Hozzászólások: 383 Tartózkodási hely: Jászkisér
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 16:59 Hozzászólás témája: |
|
|
| SanyiTD írta: | | csmisi írta: | | SanyiTD írta: | | sens írta: | üdv.
Hát ja,de nemgond  |
Eszem eddig is volt,csak lóvém nem volt új cuccokra,meg nem is akartam vele annyit görcsölni,de most megteszem!
Neked meg sok sikert a projectben!  |
Persze, én csak viccesen gondoltam Nem a te eszed volt elmenve hanem az előző tulajé...köszi a biztatást, neked pedig sok kellemes órát a kocsival! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SanyiTD kezdő fórumozó

|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 17:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | Persze, én csak viccesen gondoltam Nem a te eszed volt elmenve hanem az előző tulajé...köszi a biztatást, neked pedig sok kellemes órát a kocsival! |
"kicsit" durva lett a végeredmény,de az előző (még a férfi) tulaj,mert én hölgytől vettem...Tehát a férfi tulajra egy rossz szavam nem lehet,mert nagyon segítőkész,és ügyes ember!
Üvegszálas cuccokba nagyon ottvan,épített már jó sok autót! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Turbék törzsvendég

Csatlakozott: 2008.08.29. Péntek 13:40 Hozzászólások: 986 Tartózkodási hely: Ajka
|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 18:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Nah látom ide is ide találtál Sanyi  _________________ Minden Honda VTEC motor gyengéje a forgatónyomaték... ezért kell Gt-t venni |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SanyiTD kezdő fórumozó

|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 18:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja,mondom benézek egyet ide is  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ozoli törzsvendég

|
Elküldve: 2010 Máj. 11 Kedd., 21:31 Hozzászólás témája: Re: SanyiTD /Punto 1.7TD/ |
|
|
| SanyiTD írta: |  |
üdv itt
nem gyenge bmwM3vwt4gsi _________________ Gt No 4 vti turbo:)
Tel:30 467 14 58
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
SanyiTD kezdő fórumozó

|
Elküldve: 2010 Máj. 12 Szer., 05:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Audi is van benne,nem kevés
CSak azt tudnám a T4-et hol látod,mert nincs rajta! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sens törzsvendég

Csatlakozott: 2008.09.15. Hétfő 11:42 Hozzászólások: 569 Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
|
Elküldve: 2010 Máj. 12 Szer., 05:58 Hozzászólás témája: |
|
|
biztos arra gondolt, h olyan magas mint agy t4es  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|