Tartalomjegyzék PUNTOGT.HU
Olasz méregzsákok fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K. Play AsteroidsAsteroids   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

csmisi
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> EGYÉB AUTÓK
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
csmisi
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 21:32    Hozzászólás témája: csmisi Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, úgy döntöttem ideje nekem is bemutatkoznom Very Happy Az én autóm egy 1.1-es ötajtós, 2003 óta van velem. A történetem itt az oldalon egy kiszakadt vezetőüléssel kezdődött...Beregeltem ide, gondoltam itt majd találok valakinél GT üléseket, hiszen ha már új ülés akkor legyen GT, az kényelmes Very Happy Persze Sada mesternek épp volt egy garnitúra belőle Laughing ,aztán ha már ott voltam akkor jött ugye a hosszú váltóbox is, miért ne? Ekkor még nem sejtettem hogy komplett autó átépítés előtt vagyok...Nem sokkal később megláttam hogy Buki cartárs egy abarth lököst árulgat itt az oldalon...ez lett a vesztem Very Happy Már rég gondolkodtam azon hogy át kellene fújatni a kocsit, lévén hogy a jobb oldala végig meg van húzva, meg imitt-amott már karcos is...de ha már átfújatom akkor a lökösöket is kellene, amik gyárilag ugye feketék voltak. Ekkor láttam meg az abarth lököst....és megindult a lavina Very HappyVery HappyVery Happy Ezután jöttek sorba a többi is, GT küszöb, lefalazott hátsó ajtó, még egy küszöb+ rendszámos lökös, Novitec sportkipuffrendszer, aztán egy abarth hátsó lökös is beakadt, GT3 kormány, sport tükör, beömlős géptető ami majd morcosítva is lesz, stb, stb.Ezeket mind-mind itt az oldalon találtam! Very Happy Az angyalszemeket nem, azok épp ma érkeztek meg a devilről,...íme

Jövő hónapban jön az állítható futómű, aztán pénz és levegőgyűjtés a fényezés előtt Very HappyVery HappyVery Happy Narancs színű a terv, metál vagy gyöngyház, pénz függvénye lesz...Köszönöm mindenkinek akik segítettek kedvező áron alkatrészekhez jutni, thx: Buki, Ozoli, és legfőképp Sada mester! A többieknek pedig köszönöm a sok jótanácsot, hozzászólást! Ahhoz képest hogy csak egy ülés kellett eredetileg, jól ittragadtam az oldalon, ritka az ilyen jó társaság!!!Very HappyVery HappyVery Happy Szerencsémre nem közösítettetek ki az ötajtós 1.1-esemmel Laughing Laughing Laughing Az autó átépítéséről majd rakok fel képeket, most itt van két kép az eredeti állapotról, hogy legyen majd mihez viszonyítani!

A hozzászólás legutóbb csmisi által 2010 Jan. 22 Pént., 16:29-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sadagt
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 21:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ideje volt már Misikém!

Üdv az oldalon!!!! Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
csmisi
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 21:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sadagt írta:
Ideje volt már Misikém!

Üdv az oldalon!!!! Laughing

Köszi! Very Happy Most értem a célegyenesbe, ezt már nem lehetett halasztani Very Happy
Vissza az elejére
Kranked
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 21:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon szép gép, tényleg! Csak az a beömlő... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
csmisi
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 22:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kranked írta:
Nagyon szép gép, tényleg! Csak az a beömlő... Rolling Eyes

Úgy rá van ragasztva hogy nem nagyon akaródzik neki lejönni Very Happy Meg aztán egyenlőre nem is nagyon van helyette gyári index (mert az a beömlő egyben index is Very Happy) Fényezés után már nem lesz ott, megnyugodhattok...és addigra talán Sada mester bont nekem egy pár füstös indexet oda.... Laughing Laughing Laughing
Vissza az elejére
Buki
junior fórumozó
junior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 22:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

üdvözlet!sok sikert a kocsihoz es várjuk a képeket! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
sens
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 23:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

már most is jól néz ki, hát még narancssárgán!! zsíír lesz

pl:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
GtBraun
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv itt! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
csmisi
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 15 Pént., 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sens írta:

pl:

Úúúúúú, de kafa Laughing Laughing Laughing Mondjuk nekem a sötét tónusú felnik nem tetszenek valamiért, de a verda színe gyönyörű Very Happy
Vissza az elejére
Turbék
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 16 Szomb., 00:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv itt. Laughing Wink
Csecse lessz a gép várom a további képeket hogy s miként fog változni Wink Wink
Füstös oldalindexet meg lehet venni a neten ha jól tom 3500Ft Wink Wink
Kranked
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 16 Szomb., 07:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csmisi írta:
sens írta:

pl:

Úúúúúú, de kafa Laughing Laughing Laughing Mondjuk nekem a sötét tónusú felnik nem tetszenek valamiért, de a verda színe gyönyörű Very Happy

Ez P2 lámpa, vagy Angel? Shocked
Odabasz... Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 16 Szomb., 08:38    Hozzászólás témája: Re: csmisi Hozzászólás az előzmény idézésével

csmisi írta:
Nos, úgy döntöttem ideje nekem is bemutatkoznom Very Happy Az én autóm egy 1.1-es ötajtós, 2003 óta van velem. A történetem itt az oldalon egy kiszakadt vezetőüléssel kezdődött...Beregeltem ide, gondoltam itt majd találok valakinél GT üléseket, hiszen ha már új ülés akkor legyen GT, az kényelmes Very Happy Persze Sada mesternek épp volt egy garnitúra belőle Laughing ,aztán ha már ott voltam akkor jött ugye a hosszú váltóbox is, miért ne? Ekkor még nem sejtettem hogy komplett autó átépítés előtt vagyok...Nem sokkal később megláttam hogy Buki cartárs egy abarth lököst árulgat itt az oldalon...ez lett a vesztem Very Happy Már rég gondolkodtam azon hogy át kellene fújatni a kocsit, lévén hogy a jobb oldala végig meg van húzva, meg imitt-amott már karcos is...de ha már átfújatom akkor a lökösöket is kellene, amik gyárilag ugye feketék voltak. Ekkor láttam meg az abarth lököst....és megindult a lavina Very HappyVery HappyVery Happy Ezután jöttek sorba a többi is, GT küszöb, lefalazott hátsó ajtó, még egy küszöb+ rendszámos lökös, Novitec sportkipuffrendszer, aztán egy abarth hátsó lökös is beakadt, GT3 kormány, sport tükör, beömlős géptető ami majd morcosítva is lesz, stb, stb.Ezeket mind-mind itt az oldalon találtam! Very Happy Az angyalszemeket nem, azok épp ma érkeztek meg a devilről,...íme
http://img51.imageshack.us/i/angel1d.jpg/
Jövő hónapban jön az állítható futómű, aztán pénz és levegőgyűjtés a fényezés előtt Very HappyVery HappyVery Happy Narancs színű a terv, metál vagy gyöngyház, pénz függvénye lesz...Köszönöm mindenkinek akik segítettek kedvező áron alkatrészekhez jutni, thx: Buki, Ozoli, és legfőképp Sada mester! A többieknek pedig köszönöm a sok jótanácsot, hozzászólást! Ahhoz képest hogy csak egy ülés kellett eredetileg, jól ittragadtam az oldalon, ritka az ilyen jó társaság!!!Very HappyVery HappyVery Happy Szerencsémre nem közösítettetek ki az ötajtós 1.1-esemmel Laughing Laughing Laughing Az autó átépítéséről majd rakok fel képeket, most itt van két kép az eredeti állapotról, hogy legyen majd mihez viszonyítani!
http://img51.imageshack.us/i/dscf12992.jpg/
http://img51.imageshack.us/i/dscf01982.jpg/

Wink Laughing
csmisi
senior fórumozó
senior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 16 Szomb., 09:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kranked írta:
csmisi írta:
sens írta:

pl:

Ez P2 lámpa, vagy Angel? Shocked
Odabasz... Cool

Ez bizony angel, oldalról így néz ki nekem is Smile
Vissza az elejére
Richee
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 16 Szomb., 09:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hivatalosan is üdv az oldalon! Wink
Stefano
junior fórumozó
junior fórumozó

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 16 Szomb., 10:03    Hozzászólás témája: Szin Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez nagyon ott van ez a szin lehet hogy lopni fogom.. Wink
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> EGYÉB AUTÓK Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Következő
1 / 12 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.