Tartalomjegyzék PUNTOGT.HU
Olasz méregzsákok fóruma

Gy.I.K.Gy.I.K. Play AsteroidsAsteroids   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Vti Turbo ozoli
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 68, 69, 70  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> EGYÉB AUTÓK
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szer., 20:32    Hozzászólás témája: Vti Turbo ozoli Hozzászólás az előzmény idézésével

Szoval Rafi javaslatára ide irom .Nekem is Punto GT m volt szerettem jo sokat szivtam vele de azért mert rossz emberhez vittem szerelni.Most nekem is VTI m van jo auto de nem jobb mint a GT max tartosabb.A belseje pedig siralamas Crying or Very sad

A hozzászólás legutóbb ozoli által 2009 Feb. 22 Vas., 23:00-kor lett szerkesztve, összesen 5 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Poro
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csüt., 10:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

es a kepen melyik a Te autod? Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csüt., 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Poro írta:

Szerinted? Razz
Kunlacházán 16.7 volt a legjobb idöm
Tökölön 16.02 kb szar váltoval.De lesz ez még jobb is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Poro
kezdő fórumozó
kezdő fórumozó

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 15 Pént., 18:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozoli írta:
Poro írta:

Szerinted? Razz

Jo valtoval lesz az meg sokkal jobb! Nekem Lachazan 15.2 volt a legjobb.
Vissza az elejére
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 15 Pént., 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Poro írta:
ozoli írta:
Poro írta:

Szerinted? Razz

Jo valtoval lesz az meg sokkal jobb! Nekem Lachazan 15.2 volt a legjobb.

Azt 15.2 Surprised az nagyon jo idö!
Vissza az elejére
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 22:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon tervbe van véve a TURBO de még addig van vele egy két dolog.Pl válto futomü és fékek.De tavasz végén szerintem nekilátok a projektnek.Csak még azt nem tudom elötte meggyürüztessem meg esetleg csapágy vagy megyek vele igy és ha szétesik és akkor felujittatni.Azt mondták kb 250 000 böl benne van a tutbo plusz a csipp és plussz a müszerek kb 400 000 ba meg is állna egy megbizhato vti turbó.
Azért az már haladna.
Vissza az elejére
moric
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozoli írta:
Azt mondták kb 250 000 böl benne van a tutbo plusz a csipp és plussz a müszerek kb 400 000 ba meg is állna egy megbizhato vti turbó.
Azért az már haladna.

A nagy vizen tul lehet kitteket kapni, mit csak ossze kell csavarozni.
Az ara se tul veszes.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

moric írta:
ozoli írta:
Azt mondták kb 250 000 böl benne van a tutbo plusz a csipp és plussz a müszerek kb 400 000 ba meg is állna egy megbizhato vti turbó.
Azért az már haladna.

A nagy vizen tul lehet kitteket kapni, mit csak ossze kell csavarozni.
Az ara se tul veszes.

Hát tegnap nézegettem igaz egy oldalon néztem 3000 dollár.Azért az már nekem vészes.És akkor még vigyem el beállitani valakihez.De ha esetleg tudsz olcsobbat akkor egy linket megköszönnék.Ösze még én is össze rakom.Csak az elektronika a gáz.Lordie val beszéltem ö mondta ezeket az árakat.Egy bajom azért van ezzel a rizsrakétával hogy eszi az olajat kb intenziv hajtás alatt 3000 km 1l olaj.Az azt mondják nem sok ha nyirom is márpedig nyirom.
Vissza az elejére
moric
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

E-bay. Mast en se tudok. Nem igazan keresgelek a Honda alkatreszeket.

Gondolom 3000 Usd-ba nem csak a turbo van benne, az komplett.
Itthon a felet nem cserelned, mint ami abban a kittben van. Kittekbol is vannak fokozatok.
Vissza az elejére
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 22:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

moric írta:
E-bay. Mast en se tudok. Nem igazan keresgelek a Honda alkatreszeket.

Gondolom 3000 Usd-ba nem csak a turbo van benne, az komplett.
Itthon a felet nem cserelned, mint ami abban a kittben van. Kittekbol is vannak fokozatok.

Ja ja tudom stage 1 stage 2 stb.igen az komplett.Szerinted milyen turbot érdemes rátenni k03 vagy k04 mert max 0.5 barig akarnám tölteni.volt aki azt mondta a k03 as kicsi fönt elfogy hát mondjuk akkor már 180 fölött nem is taposnám.
Vissza az elejére
moric
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 23:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ozoli írta:

Ja ja tudom stage 1 stage 2 stb.igen az komplett.Szerinted milyen turbot érdemes rátenni k03 vagy k04 mert max 0.5 barig akarnám tölteni.volt aki azt mondta a k03 as kicsi fönt elfogy hát mondjuk akkor már 180 fölött nem is taposnám.

Milyen K03 es milyen K04? Mindegyikbol van tobb fajta.
Audi felere gondolsz, akkor a K03 az kb 180-200Le-t szolgal ki.
A K04 az innen indul.
Vissza az elejére
sickdog
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aza baj ha k04 már hiánycikk. ha van akkor is 85-90 ezerről indul Sad
Vissza az elejére
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 23:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sickdog írta:

Ja ja valamelyiknap voltam egy srácnál neki van egy zsir j a multkor vett hármat mondtam adok érte hetvenet azt mondta nem elado mert nincs már csak kettö.azok meg kellenek és hogy ez most kincsnek számit mert nem lehet kapni sehol.
Vissza az elejére
moric
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sickdog írta:

Most mar Roman inportra szorulunk. Nincsenek oda a minosegtol.
Ha jol tudom van M.o-n egy turbogyar. Meg kellene tudni ott milyeneket gyartanak. Very Happy Laughing
Vissza az elejére
ozoli
törzsvendég
törzsvendég

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csüt., 23:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

moric írta:
sickdog írta:

Most mar Roman inportra szorulunk. Nincsenek oda a minosegtol.
Ha jol tudom van M.o-n egy turbogyar. Meg kellene tudni ott milyeneket gyartanak. Very Happy Laughing

Jo éjt Cool
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> EGYÉB AUTÓK Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3 ... 68, 69, 70  Következő
1 / 70 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.